Történetünk és profilunk

 

A Biksady Galéria 2011 szeptemberében nyitotta meg reprezentatív üzlethelyiségét Budapest központjában, a Falk Miksa utcában.

Biksady Galéria

Fő célunk a hagyományos régiségkereskedésen túl a hazai és nemzetközi 20. századi geometrikus és avantgárd, valamint a kortárs művészet képviselése is. Tevékenységi körünkből kiemelkedik a modern nemzetközi művészet megismertetése és népszerűsítése a magyarországi műkedvelők körében is.

Célunk ennek megfelelően tematikus aukciók és kiállítások létrehozása és lebonyolítása. A galéria kiterjedt nemzetközi kapcsolatainak köszönhetően széles ügyfélkörrel rendelkezik.

Éves programunk a nyarat megelőző és a karácsonyi időszak nagy aukciós szezonjaihoz kapcsolódva hagyatékok, gyűjtemények árverezésével foglalkozik. Ezek több napos, műfajilag elkülönített események, melyek során festmények, műtárgyak és szőnyegek is kalapács alá kerülnek.

Biksady Galéria klasszikus árverések

Tavasszal és ősszel a modern irányzatokat kedvelők számára tematikus árveréseket szervezünk geometrikus, avantgárd, design és fotók válogatott anyagából.
Az aukciók közötti időszakokban rendezzük meg kiállításainkat, melyekre a világ számos részéről kérünk fel művészeket a bemutatkozásra.

Biksady Galéria modern árverések

Ezekhez az eseményekhez minden esetben színvonalas szakmai katalógust adunk ki.

Biksady Galéria katalógusok

Galériánk szolgáltatásai között lehetőséget nyújt szakmai tanácsadásra, értékbecslésre valamint privát eladás lebonyolítására is.

Vállaljuk hagyatékok és gyűjtemények árverezését.

Galériákban az értékbecslés ingyenes, a tárgyfelvétel egész évben folyamatos.

Árveréseinkre keresünk: festményeket, grafikákat, fotókat, bútorokat, szőnyegeket, szobrokat, üvegeket, porcelánokat, ékszereket és más művészeti alkotásokat is.

 

               convoyberlin.biksady.com        elvonal.biksady.com        hindley.biksady.com        hencze.biksady.com
© Biksady Galéria Kft. 2010-2017